Resolved Not Recognizing Linkback

Discussion in 'Support & Feedback' started by Lilythe, Jul 8, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. So... I run an IP Board, and I have linked back to you on my site, but it's not letting me submit my site. It says in the error that I didn't link back. However if you scroll down on the right hand side, under my affiliates block, you'll see your link there.

    HELP!

    Site link: https://demigodsandmonsters.invisionzone.com/

    Sincerely,
    Lilythe
     
  2. Please make sure that you are entering the (full) https part of your url in the site submission form. I see nothing wrong with your site, nor anything that could be making the RPGfix bot throw up.
     
  3. I did before, because I did check that lol, but it worked this time. Guess 3rd time's the charm! Anywho... You can mark as resolved :3 (it wouldn't let me do it)
     
    Shriker likes this.
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

  • RPGfix

    RPGfix was born because of a need to sort through and categorize the multitudes of RPG sites that blink into existence every day — from the massive multi-server games to the smaller niche games.
  • Like us on Facebook

  • Support RPGfix!

    Want to help ensure that RPGfix continues to bring you the latest and greatest? Please consider supporting our Patreon. We'd really appreciate it!

    Become a Patron!
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice